четвер, 14 серпня 2008 18:56

Оксана Кудря загинула у свій день народження

10 серпня на автомагістралі Київ—Москва за 250 м до повороту на райцентр Борзна на Чернігівщині мікроавтобус "фольксваґен" ударився у трактор, припаркований на обочині. Кажуть, у того закінчилося пальне. Водій відчепив сільськогосподарське знаряддя і з"їхав із дороги.

Через пригоду загинула пасажирка мікроавтобуса Оксана Кудря, 37 років. Того дня вона мала святкувати день народження. Ще двох травмованих пасажирок та водія доправили до райлікарні.

— Востаннє я бачив Оксану зранку, — розповідає чоловік загиблої Микола Кудря. Він працює начальником комунального підприємства "Борзнагаз". — У дружини був чудовий настрій. Мали прийти гості. Мені довелось затриматися на роботі допізна. Тож приїхав тільки о десятій вечора. Бачив під двором машину кумів. Але заходити не схотів. Почнуть приставати, мовляв, давай, куме, по чарці. Думав, Оксана проведе гостей, і я повернуся. Об"їхав машиною коло. Прийшов додому — нікого немає. Як з"ясувалося, вони всі переоділись і поїхали купатися. Коли поверталися, трапилось таке горе.

— Мамка в труні лежить, а поряд дитина ходить. Синові Віталіку 10 років, він ще не зовсім понімає, що трапилося, — схлипує чоловік. — Вона в мене була сама лучча. І в сім"ї, і по роботі. Розумна, виважена, тактовна. У роботі мені допомагала чимало.

Водій мікроавтобуса, начальник районного відділення ДАІ 50-річний Віталій Атрошенко, травмував голову й забив грудну клітку. Його дружина Любов, 48 років, поламала таз і руку. У 40-річної Тетяни Тичини перелом руки й струс мозку.

Зараз ви читаєте новину «Оксана Кудря загинула у свій день народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі