середа, 21 листопада 2007 11:26

Охоронець застрелив пішохода за перехід дороги не в тому місці

У вівторок ввечері на Харківському шосе, 58 водій "Деу-Сенс" застрелив на дорозі пішохода, який переходив проїзну частину в невстановленому місці.

Про це розповіла прес-офіцер Дарницького районного управління міліції Інна Гомелюк, повідомляє "Комсомольська правда в Україні".

За її словами, автомобіль "Деу-Сенс" їхав убік Ленінградської площі, зненацька на перехресті дорогу почали переходити хлопець з дівчиною.

"Там не було ні світлофора, ні зебри, але всі машини пригальмували. А водій "Деу" не захотів пропускати пішоходів і ледь не влетів у відбійник", - відзначила Гомелюк.

За її словами, це його страшно розлютило. Вийшовши з машини, хлопець влаштував розбірки. Коли ж посипалися лайки на адресу дівчини, супутник спробував її захистити. Водій "Деу" побіг до машини і повернувся з пістолетом марки "ВІЙ".

"Він вистрілив хлопцю в груди. Очевидно, думав налякати - адже цей пістолет призначений для стрільби гумовими кулями. Після цього сів у машину і поїхав", - розповіла Гомелюк.

Однак, за її словами, гумова куля пробила хлопцю зимову куртку, светр, сорочку і застрягла в грудній клітці, пошкодивши легеню.

За кілька хвилин прибула "швидка", але врятувати хлопця медикам не вдалося: не приходячи до тями, він помер у реанімації.

Пошуком водія зайнялися карний розшук і патрульна служба - вже за годину його затримали в Дніпровському районі.

Як виявилося, зброя, з якої він стріляв, дійсно травматична і має реєстрацію. Також відомо, що водію 25 років і він працює в одній із приватних охоронних фірм, тому мав право носити зброю.

На даний час водій знаходиться у слідчому ізоляторі. Проти нього порушено кримінальну справу за статтею "Навмисне убивство", що передбачає від 10 до 15 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Охоронець застрелив пішохода за перехід дороги не в тому місці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі