середа, 16 липня 2008 16:16

Охоронець викрав "тойоту" і потрапив у аварію

Уранці 12 липня до Хмельницької міської лікарні привезли жителя села Ланівці Тернопільщини 49-річного Віктора Солонара. Чоловік мав рвані рани обличчя. Права нога була переламана в кількох місцях.

Віктор сказав, що вночі зупинив автівку на трасі. За кермом сидів житель селища Меджибіж Хмельниччини 31-річний Сергій Бебко. Машину він викрав.

— Підозрюваний у викраденні автомобіля працював охоронцем одного із приватних підприємств Хмельницького, — розповідає начальник центру громадських зв"язків Хмельницької міліції Віктор Коверзюк. — Зі стоянки підприємства викрав "тойоту". Каже, що дверцята були відчинені, а ключі підібрав. Він чотири рази судимий за крадіжки.

Після цього чоловік поїхав у Меджибіж до знайомої. Вона працювала барменом. Випив пляшку пива. Коли повертався, узяв пасажира. При обгоні не впорався з керуванням і в"їхав у вантажівку МАН, що рухалася попереду. Сергій Бебко зник із місця пригоди. Пасажира Віктора Солонара доправили до лікарні. Бебка затримали за кілька годин.

Лікарям довелося ампутувати ногу Вікторові, щоб врятувати його життя.

Зараз ви читаєте новину «Охоронець викрав "тойоту" і потрапив у аварію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі