понеділок, 11 лютого 2008 11:57

Охоронці не пустили до Тихонова радистку Кет (ФОТО)

Актрису Катерину Градову, яка приїхала привітати В"ячеслава Тихонова з 80-літтям, не пустили до ювіляра.

Охоронці відмовили Катерині Георгіївні у відвідинах навіть після того, як впізнали в ній легендарну радистку Кет з кінострічки "17 миттєвостей весни". "Після семи годин вечора ми нікого не пускаємо!" - суворо заявили секюріті, проводжаючи на вихід немолоду артистку, яка проїхала через все місто заради зустрічі із старим другом.

Про те, що В"ячеслав Тихонов ось вже декілька днів знаходиться в лікарні, Катерина Градова дізналася з новин.

- Ми давно з ним не бачилися, - каже Катерина Георгіївна. - З віком у всіх починаються свої проблеми. Навіть зустрітися ніколи - то здоров"я на дає, то ще що-небудь.

В день 80-ліття старого знайомого актриса вирішила зробити ювілярові сюрприз і відвідати його в лікарняній палаті. На здивування Катерини Георгіївни, до Тихонова її так і не пустили.

- За нашими правилами відвідини хворих можливі тільки з п"яти до семи годин вечора, - суворо відрізувала охорона.

Остаточно переконавшись, що в лікарню її не пустять, Катерина Георгіївна зв"язалася з ювіляром по телефону. Актори пообіцяли один одному обов"язково зустрітися, коли В"ячеслав Васильович видужає.

Кіноепопея Тетяни Ліознової "17 миттєвостей весни", що принесла славу всім акторам, які знялися в ній, на жаль, не принесла Катерині Градовій матеріального достатку. Вона згадує, що отримала за роль радистки Кет всього 980 рублів, тоді як колеги по картині - декілька тисяч. Молода актриса знімалася у фільмі, відриваючись на годування дочки Маші, що недавно народилася.

Втім, не дивлячись ні на що, зараз, згадуючи про "17 миттєвостей", Градова завжди говорить:

- Це не фільм, це доля! "Твой День".

Зараз ви читаєте новину «Охоронці не пустили до Тихонова радистку Кет (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі