пʼятниця, 01 лютого 2008 17:33

Оголошений список кандидатів на титул Усесвітній автомобіль року

Організатори конкурсу Усесвітній автомобіль року - 2008 визначили десять автомобілів, які боротимуться за титул кращого авто цього року.

Відомо, що трійка фіналістів в кожній категорії буде названа жюрі 20 лютого 2008 року, а ось переможці будуть оголошені 20 березня на міжнародній автомобільній виставці в Нью-Йорку - окрім Усесвітнього автомобіля року буде також вибраний найбільш екологічно чистий і красивий автомобіль 2008 року.

Отже, в десятку кращих з 39 претендентів увійшли: Audi A5/s5, Audi R8, Cadillac CTS, Ford Mondeo, Ford S-max, Mazda2, Mercedes-benzC-class, NissanQashqai, NissanSkyline Coupe (Infiniti G37Coupe) і VolvoC30.

За звання Усесвітнього спортивного автомобіля року боротимуться: AstonMartin V8Vantage Roadster, Audi R8, Audi S5, BMW M3, Honda CivicTYPE-R, MaseratiGranturismo, Mercedes-benzCl63 AMG, Mercedes-benz S63AMG, Mercedes-benzClk63 AMGBlack Series, а також RenaultClio F1Team R27.

Слід зазначити, що, не дивлячись на те, що World Carof theYear існує з 2004 року, перемогти в такому конкурсі вважається майже найпрестижнішим досягненням на автомобільному світі, повідомляє Lenta, Drive.

Зараз ви читаєте новину «Оголошений список кандидатів на титул Усесвітній автомобіль року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі