понеділок, 12 листопада 2007 08:48

Оголошені Тбілісі персонами нон ґрата російські дипломати залишили Грузію

Троє російських дипломатів, оголошених минулого тижня грузинськими властями персонами нон ґрата, в понеділок вилетіли з Тбілісі до Єревану. Один з висланих російських дипломатів Іван Волинкін в інтерв"ю Громадському телебаченню Грузії заявив, що причини, з яких він був оголошений грузинськими властями небажаною персоною, не обґрунтовані. "Я дійсно мав бесіди з сім"єю Гамсахурдія, з якою дружу, але ця обставина не повинна була стати причиною ухвалення такого рішення, оскільки в Грузії у мене чимало друзів і мені важко залишати цю країну", - сказав Волинкін.

Вислані з Грузії радник-посланник Іван Волинкін, радник Петро Соломатін і третій секретар посольства Олександр Куренков. МЗС РФ відповів симетрично, оголосивши про висилку трьох грузинських дипломатів.

Російське МЗС спростувало звинувачення, які звучать із Тбілісі, про втручання Росії у внутрішні справи Грузії. "Заяви грузинського керівництва про втручання Російської Федерації у внутрішні справи Грузії, яке начебто має місце, не відповідають дійсності. Це лише спроба грузинських властей прикрити свою безпорадність у вирішенні внутрішніх проблем", - сказав офіційний представник відомства Михайло Каминін.NEWSru.com.

 

Зараз ви читаєте новину «Оголошені Тбілісі персонами нон ґрата російські дипломати залишили Грузію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі