понеділок, 03 березня 2008 12:59

Оголошені переможці фестивалю в Сан-Ремо

Дует - італійський співак Джо ді Тонно і популярна на Апеннінах аргентинська співачка Лола Понсе - переміг у конкурсі музичного фестивалю в Сан-Ремо, що завершився в суботу пізно ввечері.

Цей дует став широко відомий в Італії завдяки виконанню заголовних партій у місцевій версії мюзиклу "Собор Паризької Богоматері", в якій ді Тонно виконував партію Квазімодо, а Понсе - Есмеральди. Успіх на 58-му фестивалі італійської пісні в Сан-Ремо їм принесла пісня "Удар блискавки".

Друге місце посіла молода, але вже визнана зірка Анна Татанджело з композицією "Мій друг", музику якої написав відомий співак і музикант Діджі Д"алессіо. За словами Анни, пісня присвячена реальній людині - одному з її друзів на ім"я Клаудіо.

На третьому місці - молодий співак Фабріцио Моро з піснею "І все ж таки я змінив своє життя".

Ветеран італійської музичної сцени Тото Кутуньо з піснею "Сокіл, закритий в клітці", зайняв тільки четверте місце.

У фестивалі брали участь 20 відомих музикантів і 14 молодих. Коментатори скептично оцінюють нинішній фестиваль в Сан-Ремо. З кожним днем фестивалю рейтинг глядацького інтересу до нього неухильно падав.

Нинішнє свято італійської пісні не обійшлося без скандалів. Співачка Лоредана Берте була виключена з конкурсу - її визнали винною в плагіаті.

Як виявилося, виконана нею пісня була погано замаскована версія твору, який 20 років тому виконувала на фестивалі в Сан-Ремо співачка Орнелла Вентура. Авторами тієї композиції були композитори, які пишуть пісні для Берте, повідомляє ИТАР-ТАСС.
Зараз ви читаєте новину «Оголошені переможці фестивалю в Сан-Ремо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі