середа, 26 березня 2008 11:16

Оголена і розмальована Хайді Клум (ФОТО)
5

Німецька модель взяла участь в незвичайній фотосесії, під час якої здебільшого їй довелося позувати в уявному одязі.

Уявний одяг на тілі Хайді був нічим іншим, як хорошою роботою художників.

Завдяки цій фотосесії буквально всі можуть спостерігати витончені вигини тіла найкрасивішої моделі планети.

Саме так названа фаворитка корпорації жіночої білизни Victoria"s Secret Хайді Клум.

Суворе журі оголосило 34-річну німкеню "не просто найсексуальнішою жінкою на Землі", але і "безсмертним символом жіночності і природної краси".

Матері трьох дітей й успішній бізнес-леді, яка випускає під своїм ім"ям взуття і шоколад, поступилися "ікона стилю" Кейт Мосс і обличчя англійської футбольної команди "Арсенал" Жізель Бундхен.

До речі, остання гучна рекламна кампанія і шоу Victoria"s Secret під назвою "Sexy is Back" провалилися - у зв"язку з цим її керівництво вирішило кардинально змінити вектор подальшого розвитку. "Ми дуже часто останнім часом згадували слово "секс", що принесло нам чималі збитки, - поділилася з журналістами виконавчий директор компанії Шерен Терні. - Тепер прийшла пора повернутися до ультражіночного образу."

Тому, "ангели" Victoria"s Secret відтепер позуватимуть в більш закритих предметах інтимного гардероба і стриманіших образах.

Ймовірно, саме тому інша частина фотографування Хайді Клум проходила на узбережжі океану, де пісок, купальник і сонце цього разу були справжніми.

ТОРnews.

Зараз ви читаєте новину «Оголена і розмальована Хайді Клум (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі