вівторок, 26 лютого 2008 13:10

Офіцери виправної установи забезпечували ув"язнених наркотиками

У Донецькій області припинена діяльність злочинної групи, яка за сприянням офіцерів займалася незаконним виготовленням, перевезенням і реалізацією наркотичних засобів на території однієї з виправних установ.

Як повідомили в прес-службі Донецького обласного управління по боротьбі з організованою злочинністю, злочинну групу з 5 осіб очолював 25-річний раніше судимий житель міста Шахтарська, який на даний час відбуває покарання в цій колонії.

В ході оперативних заходів співробітникам УБОЗ стало відомо, що організатор угрупування підшукав з числа працівників колонії двох офіцерів, які за винагороду у розмірі 150-200 гривень проносили наркотики (ацетильований опій) на територію установи. Постачальниками зілля були 30-річний житель міста Шахтарська і 38-річний житель міста Донецьк.

На момент затримання у зловмисників вилучені наркотичні речовини, приготовані для реалізації, більше десятка мобільних телефонів, грошових коштів, а також інших речових доказів, підтверджуючих їх злочинну діяльність.

Відносно членів ОПГ порушена кримінальна справа. Ведеться слідство, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Офіцери виправної установи забезпечували ув"язнених наркотиками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі