середа, 22 жовтня 2008 17:19

Одяг Пейлін обійшовся республіканцям в $150 тисяч

Одяг Пейлін обійшовся республіканцям в $150 тисяч
Одяг і аксесуари кандидата у віце-президенти США Сари Пейлін і членів її сім"ї обійшлися Національному комітету Республіканської партії в 150 тисяч доларів.

Як повідомляє сайт Politico, республіканці почали витрачати гроші на імідж Пейлін відразу ж після того, як кандидат в президенти Джон Маккейн вибрав її як напарника на початку вересня 2008 року, повідомляє Лента.ру.

У перші ж тижні за консультації стиліста і візажіста було сплачено майже п"ять тисяч доларів.

Партійний комітет також сплатив рахунки з магазинів SaksFifthAvenue в Нью-Йорку і Сент-Луісі на загальну суму майже 50 тисяч доларів. Триста доларів було витрачено в магазині для маленьких дітей, імовірно, для того, щоб одягнути молодшу дитину Пейлін, що з"являлася з нею на передвиборних заходах.

Представники передвиборного штабу Джона Маккейна спочатку відмовилися коментувати цю інформацію, але потім відзначили, що в тих умовах, в яких зараз знаходиться країна, не має сенсу витрачати час на розмови про одяг, який після закінчення кампанії буде направлений на добродійні цілі.

Раніше комісія законодавчих зборів Аляски прийшла до висновку, що до кандидат у віце-президенти США від Республіканської партії Сара Пейлін зловживала повноваженнями, знаходячись на посту губернатора Аляски.

Нагадаємо, що серед прихильників і представників Республіканської партії США росте упевненість в тому, що вибрана Джоном Маккейном як кандидат у віце-президенти країни Сара Пелін не готова для цієї посади.

Зараз ви читаєте новину «Одяг Пейлін обійшовся республіканцям в $150 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі