пʼятниця, 04 травня 2007 18:58

Одружений на козі суданець овдовів

У південному Судані, вдавившись пластиковим пакетом, померла коза на ім"я Роза, насильно видана "заміж" за місцевого жителя. Як пише газета The Times, у лютому минулого року колишній господар кози застав якогось чоловіка на ім"я Чарльз Томбе за непристойними діями з твариною.

Зловмисник з"явився перед радою старійшин, які примусили його виплатити господареві "придане", оскільки вин використовував козу "як дружину". Подібне рішення цілком узгоджується з консервативними традиціями півдня Судану, де чоловік, якого захопили за перелюбством, повинен узяти потерпілу в дружини, щоб захистити її честь і честь її сім"ї.

Томбе намагався виправдатися тим, що він погрішив, будучи сильно п"яним. Тим часом, як затверджують місцеві жителі, парочка відтоді стала нерозлучною.

Коли інформація про цей випадок потрапила в Інтернет, вона стала однією з самих читаних і цитованих історій року. Пошукова система Google видає 178 тисяч посилань за кодовими словами "коза, Судан, заміж" (goat, Sudan, marry). Крім того, першу новину на цю тему на ВВС News досі читають по сто тисяч чоловік у день.

За деякими даними, у покійної кози Рози залишилася дитина – козеня, передає Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Одружений на козі суданець овдовів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі