понеділок, 12 листопада 2007 09:56

Одну волосину "короля рок-н-ролу" продали на аукціоні за 1250 євро

Одину-єдину волосину покійного "короля рок-н-ролу" Елвіса Преслі продали на аукціоні в Барселоні за 1250 євро (1833 долари). Про реалізацію найбільш цінного лота повідомили влаштовувачі шостого за рахунком Міжнародного ярмарку музичних дисків, що в неділю, 11 листопада, завершив свою роботу в столиці автономної області Каталонія. Інтерес знавців викликали також інші пам"ятні речі, виставлені на аукціон. Так, рідкісний екземпляр альбому, за який ірландська рок-група U2 була удостоєна двох платинових дисків у Великобританії, пішов із молотка за 600 євро. А вінілову пластинку зі знаменитим записом пісні "Барселона" у виконанні покійного лідера британської групи Queen Фреді Мерк"юрі та іспанської співачки Монтсеррат Кабальє продано на 490 євро.

Організатори ярмарку задоволені виторгом щорічного заходу, на якому продаються тисячі вінілових пластинок, касетних записів і компакт-дисків із усього світу.

Новинкою року в Барселоні стала презентація ексклюзивної книги Beatles, made in Spain. Її автори Хав"єр Тарасона і Хав"єр де Кастро, розповіли про всі пам"ятні речі, що є в королівстві, які пов"язані з легендарною четвіркою з Ліверпуля, передає ИТАР-ТАСС.

Зараз ви читаєте новину «Одну волосину "короля рок-н-ролу" продали на аукціоні за 1250 євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі