вівторок, 31 липня 2007 09:52

Однорічний малюк впав з сьомого поверху, але не постраждав

За словами матері хлопчика, Гулі Файззуліна, 27 липня вона годувала молодшу дочку Алсу, а однорічний син Альмір грав поряд. А потім встав, пішов на кухню і принишк там.

"Я узяла на руки дочку і пішла шукати Альміра, - згадує жінка. - Заходжу на кухню і бачу, що він стоїть на підвіконні. "Синок, злізай скоріше!" - говорю. Я навіть не злякалася. Вікно відкрите, але там у нас натягнута москітна сітка. І раптом - прямо на моїх очах - Альмір спиною видавлює сітку і разом з нею вилітає у вікно! Все це сталося у лічені секунди. Я навіть не встигла добігти від дверей до вікна. Якби у мене на руках не було маленької дочки, я б, напевно, стрибнула услід за сином".

Гуля Файззуліна кинулася до сусідки, віддала їй маленьку Алсу і побігла на вулицю. "Вибігаю з будинку, а мій синок лежить на кущиках з рожевими квітами, очки закриті і не ворушиться, - продовжує Гуля. - Від асфальту - лічені сантиметри!"

Мати кинулася до сина, хотіла узяти його на руки, але слюсарі, які працювали поряд на вулиці, стали кричати: "Не чіпай його, поки "Швидка" не приїде! Не можна!"

"Тоді я легенький стала бити Альміра по щоках, - розповідає Гуля. - Раз тьопнула - не реагує. Спробувала трохи сильніше. Син заплакав і потягнув до мене ручки. Не знаю, як дочекалася лікарів, хоча їхали вони всього хвилин десять".

Медики уважно оглянули хлопчика і із здивуванням констатували тільки легкий струс мозку, повідомляє КП.

Зараз ви читаєте новину «Однорічний малюк впав з сьомого поверху, але не постраждав». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі