четвер, 22 листопада 2007 11:50

Одна з найсексуальніших жінок світу роздяглася для календаря (ФОТО)
7

Відома британська модель Кілі Хейзелл присвятила свій новий еротичний календар на 2008 рік морській темі.

21-річна красуня, яка набула популярності після того, як стала "Міс" газети The Sun, Кілі Хейзелл вважається однією з найсексуальніших жінок планети. Її популярності сприяло у тому числі і порно-відео, яке вона і її бойфренд Ллойд Міллер в січні 2007 року виклали в інтернет. У квітні журнал FHM віддав Хейзелл друге місце в списку 100 найсексуальніших жінок, після такої зірки, як Джесіка Альба.

А британський журнал Nuts в своєму березневому номері цього року включив Кілі в список власниць найшикарнішого бюсту в країні - вона зайняла шосте місце.

Дієтолог Нікі Уотерман говорить про Кілі: "Природа нагородила її природним і дуже красивим тілом. Вона виглядає дуже стрункою. Її фігуру відрізняє плавність ліній через наявність невеликої кількості жиру".

Тим часом, сама Кілі дуже боїться, що наступить день, коли її фігура буде не так ідеальною. "Звичайно, я переживаю з приводу моїх грудей. Я боюся, що вони рано чи пізно обвиснуть", - заявила недавно вона.

Зараз ви читаєте новину «Одна з найсексуальніших жінок світу роздяглася для календаря (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі