пʼятниця, 11 січня 2019 16:38

Одинока мати благає врятувати найменшу донечку

Автор: Фото надане Ольгою Салійчук
   У 7-річної Аліни Салійчук виявили лейкемію
У 7-річної Аліни Салійчук виявили лейкемію

7-річна Аліна Салійчук із Кривого Рогу на Дніпропетровщині перебуває в гематологічному відділенні міської лікарні №8. У дівчинки виявили лейкемію. Потрібна допомога на лікування.

"Біда в нашу сім'ю прийшла перед Новим роком. У найменшої моєї донечки Аліни виявили попередній діагноз: лімфобластний лейкоз, перший гострий період. У лабораторії "Охматдиту" підтвердили захворювання.

Ми перебуваємо в дитячому гематологічному відділенні міської лікарні. Дякуючи гематологам, лікування Аліни почали ще до направлення аналізів до Києва.

Курс хіміотерапії довгий і дороговартісний. Окрім ліків, нам потрібні донори концентрата тромбоцитів, плазми крові та еритроцитів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новонародженій Ксенії Косянчук потрібна допомога на обстеження за кордоном

Так склалося, що я виховую 3 донечок одна. Аліна - найменша дитина. Старшій Насті 15 років, середній Ірі - 11. Я з дітьми звертаємося до небайдужих людей. Просимо допомогти нашій Алінці на лікування і подарувати їй життя. Будемо вдячні за будь-яку допомогу. Для нас важлива кожна гривня", - говорить Gazeta.ua мати Ольга Салійчук.

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку: 5168 7573 8928 7055 (Салійчук Ольга Леонідівна), її контакти: 0 (67) 829 21 24.

Зараз ви читаєте новину «Одинока мати благає врятувати найменшу донечку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі