четвер, 06 травня 2010 11:07

Одеський губернатор замахнувся на лаври Януковича (ФОТО)

 

Новий одеський губернатор Едуард Матвійчук не вміє грамотно писати російською. Про це свідчить його запис у книзі почесних гостей школи N 57, де губернатор відвідав "Урок мужності", пише в своєму блозі головний редактор інформаційного агентства "Контекст-Причерноморье" Олександр Осташко.

Осташко опублікував декілька фотографій з офіційного сайту обласної держадміністрації, серед яких було й фото губернаторського запису.

Після того, як журналіст виставив її на блозі, фотографія з сайту була видалена.

"Мені цікаво тільки декілька речей: чи вирвуть аркуш в книзі почесних відвідувачів СШ N57 і чи вилетить з роботи прес-служба, що розмістила цей фоторепортаж на офіційному сайті Одеської облдержадміністрації?..

Окремий випадок, коли я погоджуся, що терміново треба збільшувати вивчення російської мови. Особисто для Едуарда Леонідовича...",- пише Осташко.

"Не вистачає ще: "після від'їзду почесних гостей, директор школи - вчителька російської мови, узяла книгу і задумавшись, автоматично виправила червоною ручкою помилки і поставила знизу жирну двійку"

Нагадаємо, що Едуард Матвійчук є членом Спілки журналістів України.

У квітні Матвійчук видав розпорядження про відмову від співзасновництва єдиної української обласної газети "Чорноморські новини".

Про це повідомив редактор найстарішого на півдні України періодичного видання Іван Мельник.

"Новий голова ОДА вирішив, що "Чорноморські новини" - не те видання, співзасновником якого буде облдержадміністрація. Знаковою є і дата виходу з співзасновництва - 15 липня - напередодні 93-ї річниці заснування "Чорноморки", - йде мова у зверненні колективу редакції газети до читачів.

Причому перед виданням свого розпорядження Матвійчук не дав ніяких "пояснень щодо мотивів такого рішення. Ніяких претензій до діяльності колективу. Ніяких намірів зустрітися", повідомлялося у зверненні.

Зараз ви читаєте новину «Одеський губернатор замахнувся на лаври Януковича (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі