вівторок, 05 серпня 2008 15:27

Одещині все ще загрожує затоплення

Проходження максимального рівня води у низині Дністра в Одеській області очікується 6-го серпня. При цьому триватиме затоплення межиріччя Дністра - Турунчука, автошляху Одеса - Рені.

Як повідомили у прес-службі МНС України, також завтра в низині Дністра в Одеській області можливе підтоплення незахищених греблями сільськогосподарських угідь та господарських об"єктів.

Водночас, практично на всіх річках Карпатського регіону у створах гідрологічних постів вода знаходиться в руслі, перевищень небезпечних позначок немає. За оперативними даними диспетчера Дністровської ГЕС, рівень води у її верхньому б"єфі з 08:00 4-го серпня до 08:00 5-го серпня знизився на 40 см і становив 120,67 м БС.

На Дністрі біля водпосту Могилів-Подільский рівень води за добу знизився на 20 см і становить 503 см над умовним нулем посту. У низині Дністра в Одеській області, за даними гідрологічного посту Одеського державного екологічного університету, у селі Маяки рівень води поступово підвищується, повідомляє Ліга

Зараз ви читаєте новину «Одещині все ще загрожує затоплення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі