субота, 04 липня 2020 13:09

Очевидних успіхів мало - Зеленський наголосив на необхідності реформування поліції

Очевидних успіхів мало - Зеленський наголосив на необхідності реформування поліції
Зеленський привітав поліцейських зі святом. Фото: president.gov.ua

Очевидні успіхи у зміцненні правоохоронних функцій поліції не відміняють потребу у її подальшому реформуванні.

На цьому наголосив президент Володимир Зеленський у своєму вітанні співробітникам та ветеранам Національної поліції України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наснаги та легкої служби: українські поліцейські святкуюють ювілей

"Очевидні успіхи у зміцненні правоохоронних функцій поліції не затьмарюють потребу у її подальшому реформуванні, доведенні роботи до рівня колег із провідних країн світу, удосконаленні механізмів діяльності, формуванні поваги й довіри людини та громадянина", - наголосив Зеленський.

Разом з тим, президент додав, що держава і суспільство вдячні поліції за дієву допомогу у дотриманні карантинних обмежень та боротьбі з пандемією.

5 років тому 4 липня в Україні була створена Національна поліція. Свято встановлено згідно з указом Президента від 4 квітня 2018 року. 4 липня 2015 року нова українська поліція склала присягу. Першим містом, у якому вона запрацювала, став Київ. Потім були Львів та Одеса.

Зараз ви читаєте новину «Очевидних успіхів мало - Зеленський наголосив на необхідності реформування поліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі