пʼятниця, 14 листопада 2008 15:42

Ображена жінка забила чоловіка камінням

54-річна мешканка сіла Веселянка Запорізької області, ображена лайкою свого чоловіка, до смерті закидала його каменями.

Як повідомили в центрі суспільних зв"язків ГУ МВС України в Запорізькій області в п"ятницю, жінка разом з чоловіком готували місце для зберігання силосу. 57-річний чоловік копав яму і передавав землю вгору жінці, при цьому супроводжуючи роботу брудною лайкою в адресу дружини.

Розгнівана жінка втратила над собою контроль, схопила камінь і кинула в голову кривдника, а потім продовжувала завдавати ударів каменями знову і знову. В результаті чоловік помер. Перелякана скоєним, зловмисниця засипала жертву землею і сіном. Після цього вона повернулася додому і розповіла про все дочці, яка повідомила про досконалий злочин в міліцію.

Отримавши інформацію про вбивство місцевого жителя, слідчо-оперативна група Запорізького райвідділу міліції декілька годин розчищала силосну яму на городі приватної садиби. Під купою силосу на двометровій глибині вони виявили тіло убитого.

Того ж дня затримали і підозрювану у вбивстві. В даний час вона знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання і дає пояснення слідчим. Відносно підозрюваної зпорушено кримінальну справу за ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), яка передбачає до 15 років перебування за ґратами, повідомляє Интерфакс-Украина

Зараз ви читаєте новину «Ображена жінка забила чоловіка камінням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі