субота, 09 лютого 2019 16:30

Облуплені стіни і ерозія на мармурі - квартиру Януковича здаватимуть в оренду
8

Показали столичну квартиру Януковича
Фото: "24 канал"
Показали столичну квартиру Януковича
Показали столичну квартиру Януковича
Показали столичну квартиру Януковича
Показали столичну квартиру Януковича

Елітну квартиру екс-президента Віктора Януковича здадуть в оренду.

Нацагенство з розшуку активів знайшло нових управлінців для арештованого майна, і вони планують здавати квартиру в оренду, повідомляє "24 канал".

Помешкання площею 240 квадратних метрів розташоване на Оболонській набережній. Експерти оцінюють двоповерхову квартиру Віктора Януковича в 27 млн гривень.

Понад 5 років нерухомість Віктора Януковича пустувала. За цей час комунальники встигли нарахувати майже 50 тисяч гривень боргу. Всередині квартири є тільки меблі на кухні, вишукані двері і сантехніка.

"Ми ж читали протоколи обшуків, нічого тут не було. Це після ремонту", – зазначив начальник з питань управління активами АРМА Віталій Різник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали київську квартиру Януковича

В квартирі ерозія на мармурі, вологі шпалери та облуплені стіни. Як розповідає управитель, очікували від елітного майна Януковича кращого. На практиці ж у перший день довелося встановити нові вхідні двері, бо невідомі встигли вирізати оригінальні італійські, які були попередньо.

"Треба розуміти, що Віктор Федорович не збирався тут жити. Це не його формат. Порівняйте Межигір'я і цю квартиру. Якось не по-пацанськи", – підкреслив представник компанії-управителя Володимир Сидоренко.

Невдовзі квартиру здадуть в оренду. Помешканням цікавляться іноземні посольства, а поки що тут не живе ніхто.

Засуджений за державну зраду президент-утікач Віктор Янукович користується в Росії державною охороною.

Зараз ви читаєте новину «Облуплені стіни і ерозія на мармурі - квартиру Януковича здаватимуть в оренду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі