четвер, 24 березня 2011 16:40

Обличчям Вінниці стала 28-річна модель-білявка

28-річна модель Ольга Дудник стала обличчям Вінниці - 2011.

Вона перемогла у першому конкурсі "Чарівна мить жіночої краси", який організував вінницький фотограф Володимир Козюк.

Конкурс розпочався влітку минулого року. Своє фото на нього могла подати будь-яка жінка, незалежно від віку. За фото голосували на п'яти різних сайтах. Голоси підраховувало спеціально створене журі. Щоб усі жінки мали рівні шанси на перемогу, фіналісток Козюк перефотографував.

"Деяких конкурсанток фотографував я, інші приносили навіть перескановані фото. І хоч вони набрали чимало голосів на сайтах, конкурувати з професійними фото не змогли б. Перед тим, як фотографувати дівчат, я з ними годину-дві розмовляв. Мені важливо було побачити їхній внутрішній світ, чим людина живе. Тоді зробити гарне фото, яке відображає душу жінки, не важко", - розповів він.

Ольга Дудник – Міс Вінниця-2003. Працює моделлю, знімається у рекламі. Для конкурсу знімалася з дворічною дочкою Євою. Дівчинка зайняла третє місце в одній з номінацій конкурсу.

"На конкурс потрапила випадково, Володимир подзвонив, попросив взяти участь. Де знімалися навіть не знаю. Десь за Вінницею", - сказала вона.

Обличчя Ольги використовуватимуть у соціальних та комерційних проектах міста.

Зараз ви читаєте новину «Обличчям Вінниці стала 28-річна модель-білявка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі