пʼятниця, 15 листопада 2019 19:05

"Обіймає обережно. Розуміє, що Настюша хвора" - батьки благають допомогти зібрати гроші на операцію

"Обіймає обережно. Розуміє, що Настюша хвора" - батьки благають допомогти зібрати гроші на операцію
4 роки тому у дівчинки стався затяжний напад. З тих пір Настя лежить нерухомо.

13-річна Анастасія Пащенко з села Ков'яги Валківського району на Харківщині має діагноз лейкодистрофія. Дівчинка не ходить, сама не їсть і не п'є. Потребує операції зі встановлення гастростоми. Батьки просять допомоги.

"Діагноз Насті поставили в 6 років. Простими словами – це відмирання мозку. Почалося все у 8 місяців. У донечки трапився напад судом. Ми пройшли курс лікування. Все було добре. Настя почала ходити. Стали помічати, що похитується. Знову були у лікарні. Районна, обласна, у столичній", - розповіла Gazeta.ua мати Людмила Пащенко.

4 роки тому у дівчинки стався затяжний напад. З тих пір Настя лежить нерухомо.

- За ці роки вже багато чула "добрих" порад відмовитися від дитини. Але ми продовжуємо боротися за її життя. Зникли напади судом. Годуємо через зонд, який стоїть у неї вже 2 роки. Лор сказав, що треба ставити гастростому. У понеділок їдемо до лікарні, а там операція. Питала за суму, лікарі нічого не кажуть. Просимо допомоги в людей. Наша менша дочка Полінка дуже любить сестричку. Обіймає її обережно. Розуміє, що Настюша хвора", - додає Людмила Пащенко.

Реквізити для допомоги:

карта Приватбанку (для гривні) 4731 2191 1426 4793, Пащенко Людмила Андріївна

Картка Приватбанку (для валюти) 4149 4991 2873 6061 Пащенко Сергій Миколайович (батько)

Зараз ви читаєте новину «"Обіймає обережно. Розуміє, що Настюша хвора" - батьки благають допомогти зібрати гроші на операцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі