пʼятниця, 10 жовтня 2008 10:07

Обаму попросили розповісти про своє наркоманське життя

Прихильник республіканського кандидата в президенти Джона Маккейна, колишній губернатор Оклахоми Френк Китінг (FrankKeating), вважає, що претендент на високий пост від демократів Барак Обама повинен чесно розповісти американському народу про те, як він вживав наркотики. Політик зробив цю заяву, виступаючи на радіо-шоу Денніса Міллера, повідомляє CNN.

Китінг наполягає, що Обама повинен визнати, що був "хлопцем з вулиці", вживав кокаїн, але зараз повернувся до нормального життя. Представник передвиборного штабу Маккейна заявив, що сенатор від штату Арізона не просив Китінга говорити про Обаму і наркотики, і Китінг нічого не узгодив зі штабом. Він також відзначив, що колишній губернатор Оклахоми, очевидно, читав книгу Обами "Мрії мого батька" (DreamsofMyFather), в якій чорношкірий сенатор згадує про те, що в молодості експериментував з наркотиками і алкоголем.

Супротивники Барака Обами не вперше пригадують його "бурхливу" молодість. Зокрема, тему наркотиків піднімав один з керівників передвиборної кампанії суперниці губернатора від Ілінойса по праймеріз Хіларі Клінтон Біл Шахин (BillShaheen). 12 грудня 2007 року в інтерв"ю газеті TheWashingtonPost він заявив, що якщо Обама стане єдиним кандидатом від Демократичної партії, то республіканці зроблять його минуле головним знаряддям в передвиборній боротьбі. Після виходу газети Клінтон публічно принесла Обамі свої вибачення, а 14 грудня в пресі з"явилося повідомлення, що Шахин вирішив піти у відставку.

Зараз ви читаєте новину «Обаму попросили розповісти про своє наркоманське життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі