середа, 02 квітня 2008 10:45

Обаму і Клінтон покликали на нові дебати

Асоціація телевізійних і друкарських ЗМІ штату Індіана у вівторок вдень запропонувала БаракуОбамі і Хіларі Клінтон зустрітися на очних дебатах в цьому штаті напередодні праймеріз, що повинні відбутися в Індіані 6 травня, повідомляє CNN. Дебати пропонується провести 24 квітня, проте, як відзначають телевізійники, дату можна буде перенести з урахуванням побажань кандидатів.

Вести пряму трансляцію з дебатів планують телекомпанії CNN, PBS, право на трансляцію також буде надано місцевим державним і комерційним телеканалам.

Організацією проведення дебатів займеться спеціальна Комісія з дебатів штату Індіана.

Відповіді передвиборних штабів Обами і Клінтон на пропозицію провести дебати представниками ЗМІ отримати поки не вдалося.

Нагадаємо, одні з перших теледебатів за участю двох основних претендентів на висунення в президенти США від Демократичної партії пройшли 22 січня 2008 року і зібрали рекордну для кабельного телебачення аудиторію глядачів - їх подивилися 4,9 мільйона людей, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Обаму і Клінтон покликали на нові дебати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі