пʼятниця, 14 листопада 2008 17:41

Обама заведе відеоблог на Youtube

Обраний президент США Барак Обама в суботу, 15 листопада, виступить із зверненням до американців, передає AFP. Традиційне щотижневе радіозвернення до нації Обама вирішив також записати на відео і розмістити на Youtube.

Крім того, ролик із зверненням президента до народу з"явиться на спеціальному сайті, присвяченому програмі реформ Обами. Це перший випадок, коли радіозвернення обраного президента записується ще і на відео.

Співробітники прес-служби Обами заявили, що він продовжить записувати відеозвернення і розміщувати їх на Youtube і після вступу до посади 20 січня 2009 року.

Слід зазначити, що Барак Обама обіцяв упровадити демократичніші і пряміші способи спілкування з народом ще в час передвиборної кампанії. Так, в серпні 2008 року, будучи кандидатом в президенти, Обама оголосив, що повідомить про вибір кандидата у віце-президенти за допомогою розсилки по e-mail і SMS. Проте журналісти дізналися ім"я напарника Обами раніше, ніж він встиг оголосити виборцям.

Зараз ви читаєте новину «Обама заведе відеоблог на Youtube». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі