субота, 01 листопада 2008 11:07

Обама: "Останні дні перед виборами будуть брудними"

Обама: "Останні дні перед виборами будуть брудними"
Майже всі останні опитування в США показують, що Барак Обама повинен стати першим темношкірим президентом в історії Америки. Відповідно до останнього, опублікованого вчора опитування CNN, 50% виборців мають намір голосувати за Барака Обаму, 43% - за Джона Маккейна й ще 7% як і раніше не визначилися

Як повідомляється, єдине соціологічне дослідження, що свідчить про можливу перемогу на виборах Джона Маккейна, було проведене компанією Zogby.

Але навіть, відповідно до її статистичних даних, Маккейн випереджає свого опонента від демократів Барака Обаму всього на 1%. Кандидат-Республіканець набрав би, відповідно до цього опитування 48%, а Обама - 47%.

У свою чергу газети в США за традицією напередодні виборів повідомляють про свою підтримку того чи іншого кандидата. Так, за кількістю ЗМІ, що його підтримали Барак Обама перемагає суперника з рахунком 268:91.

Голосувати за кандидата-демократа рекомендували своїм читачам не тільки такі видання, як The Washington Post, The New York Times або The Los Angeles Times, Financial Times, які традиційно висловлюються за  демократів. Кандидата Обаму підтримали також, наприклад, Chicago Tribune з його рідного Іллінойсу й техаська Houston Chronicle, які ще чотири роки тому вибирали Джорджа Буша.

У такій ситуації республіканцям залишається покладати останні надії на численний компромат, який частіше з"являється в республіканській пресі на Обаму. Підтверджує це й сам кандидат від демократів. "чотири дні, що залишилися обіцяють бути дуже брудними", - цитує слова Обами американський телеканал CNN, повідомляє NEWSru.com.
Зараз ви читаєте новину «Обама: "Останні дні перед виборами будуть брудними"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі