середа, 05 листопада 2008 08:39

Обама попросив допомоги у Маккейна

Обама попросив допомоги у Маккейна
Фактичний переможець президентських виборів у США Барак Обама виступив з урочистою промовою перед десятками тисяч прихильників у Чикаго. Обама подякував однодумцям, а також членам своєї сім`ї за підтримку і заявив, що вибір американського народу вкотре засвідчив єдність США. Виступ транслював у прямому ефірі телеканал CNN.

Також Обама пообіцяв подарувати щеня своїм дочкам, причому пес, як зазначив майбутній президент США, переїде разом з його сім`єю до Білого дому.

Перед мітингом майбутній президент попросив у колишнього суперника допомоги в управлінні країною. Обама зв`язався по телефону з Джоном Маккейном, який раніше визнав свою поразку на виборах.

За словами представника Обами Роберта Гіббса, Обама сказав сенаторові-республіканцю, що той був гідним суперником і вів боротьбу з честю. Переможець висловив готовність зустрітися з переможеним, щоб обговорити подальшу співпрацю.

"Мені потрібна ваша допомога", - сказав Обама і визнав глибину політичних пізнань немолодого політика-республіканця, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Обама попросив допомоги у Маккейна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі