пʼятниця, 21 серпня 2009 17:06

Обама не зміг розповісти журналісту про прибульців: "тоді мені доведеться вас убити"

Обама не зміг розповісти журналісту про прибульців: "тоді мені доведеться вас убити"

Барак Обама ознайомлений з "книгою таємниць", згаданою в другому кінофільмі серії "Скарб нації". Таке "визнання" Обама зробив під час інтерв"ю з теле- та радіоведучим з Філадельфії Майклом Смерконішем. За сюжетом пригодницького фільму "Книга таємниць" містить дані про вбивство Джона Кенеді та контакти з прибульцями, а доступ до неї мають тільки президенти США.

У бесіді, що відбулася в четвер 20 серпня, Смерконіш згадав, що його діти дивилися фільм "Скарб нації: Книга таємниць", що вийшов в 2007 році, і вважають, що секрети, які хвилюють американський народ, тепер відкриті новому президентові. Обама запевнив, що так і є, але про зміст книги говорити відмовився. "Я б розповів вам, але тоді мені доведеться вас убити", - нарікав він.

Смерконіш, який виступає з консервативних позицій, незмінно підтримував республіканських кандидатів в президенти, але в 2008 році зрадив звичаю, щоб встати на сторону Обами. Його розмова з главою держави, що проходила в Білому домі, торкнулася не тільки пригодницького кінематографу, але і серйозніших тем: реформи системи охорони здоров"я і питань національної безпеки, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Обама не зміг розповісти журналісту про прибульців: "тоді мені доведеться вас убити"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі