вівторок, 21 серпня 2007 10:32

Нудисти намагалися відбити у міліції торговця марихуаною

Співробітникам правоохоронних органів Феодосії вдалося затримати наркоторговця, який продавав марихуану на нудистському пляжі.

Про те, що в знаменитій Лисячій бухті, де люблять відпочивати нудисти, торгують наркотиками, міліції стало відомо ще на початку серпня, пише "Комсомольська правда в Україні".

Для того, щоб підтвердити цю інформацію і затримати злочинця, оперативній групі довелося "впровадитись" у "голе співтовариство".

"Їм довелося працювати в складній обстановці, оскільки пляж в Лисячій бухті уподобали нудисти, а моральні засади працівника міліції не дозволяли роздягтися і ходити пляжем", – розповів газеті "Кафа" начальник відділу міліції Феодосії з боротьби з незаконним оборотом наркотиків Геннадій Зіненко.

За словами міліціонера, проблема полягала ще й у "специфічній засмазі міліціонерів" – смагляві обличчя й руки, а решта тіла білосніжна.

"Крім того, в Лисячій бухті відпочивають туристи групами від п"яти до десяти осіб, тому довелося звернутися за допомогою до підрозділу "Беркут". Проте знайти відповідні кандидатури було непросто, оскільки й їх співробітники теж мали специфічну засмагу кримського міліціонера", – уточнив Зіненко.

Не зважаючи на труднощі, операція була проведена успішно: 7 серпня оперативники затримали жителя Донецька у момент продажу марихуани: проте саме затримання не обійшлося без ексцесів.

"Коли голі люди побачили, що одного з них затримують співробітники міліції, то спробували відбити свого, не слухаючи пояснень", - розповіла помічник начальника міліції Феодосії зі зв"язків із громадськістю і ЗМІ Ганна Охріменко.

За її словами, зібрався великий натовп, декілька людей напали на співробітників міліції, а деякі навіть лягали під колеса машини, яка повинна була відвезти затриманого.

"Один з найзавзятіших захисників проколов шини і з розгону кинувся в море. Потім його все-таки затримали", - відзначила Охріменко.

До міліції наркоторговця доставили "в костюмі Адама".

При собі він мав близько 10 грамів марихуани, правда, в якому саме місці затриманий переховував її, не повідомляється. Решту запасу наркотиків він тримав у таємній схованці на пляжі, повідомляє Newsru.com.

Зараз ви читаєте новину «Нудисти намагалися відбити у міліції торговця марихуаною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі