субота, 04 жовтня 2008 15:34

Ножем і виделкою: подвійне вбивство в Миколаєві

Місяць правоохоронці Миколаєва розслідували подвійне вбивство в передмісті. Там знайшли закривавлені трупи людей, з яких злочинець знущався ножем та виделкою.

У серпні в обласному центрі в районі автовокзалу люди, які вранці поспішали на роботу, побачили жахливу картину – біля тротуару лежали два закривавлені тіла.

На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група. Криміналісти встановили – обидва чоловіки померли внаслідок втрати крові від чисельних ножових поранень. В одного з них таких нарахували аж 16. Крім того, на тілах виявлено рани й від ударів виделкою.

Близько місяця міліція шукала злочинця, адже на місці злочину майже не було речових доказів, ще й вбивства сталися вночі. Але підозрюваному сховатися не вдалося.

Вбивцею виявився 28-річний мешканець Миколаєва, який вже сидів за крадіжки та наркотики. Як пояснив заарештований – на скоєння злочину його спонукала помста. Раніше за пляшкою горілки чоловіки погрожували йому розправою.

Наразі підозрюваний перебуває в СІЗО із звинуваченням у подвійному вбивстві, повідомляє НТН

Зараз ви читаєте новину «Ножем і виделкою: подвійне вбивство в Миколаєві ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі