пʼятниця, 14 березня 2008 09:57

Новозеландський божевільний захопив туристичний автобус

Психічно неврівноважений в"язень із Нової Зеландії, якому вдалося втікти від охоронців, захопив у аеропорту міста Окленд автобус з 20 пасажирами, пізніше зловмисника благополучно знешкодили.

Ув"язнений, який, за словами представників місцевої влади, "дуже сильно кричав і вищав", захопив автобус на терміналі місцевих повітряних ліній найбільшого в Новій Зеландії аеропорту в місті Окленд.

Зловмисник, якого ще з шістьма ув"язненими збиралися етапувати в інше місце утримання, не став брати пасажирів в заручники, дозволивши їм усім залишити автобус.

Поки залишається неясним, яким чином йому вдалося звільнитися з-під опіки охоронців.

За інформацією місцевої влади, зловмисник спочатку намагався втікти на таксі, але після невдалої спроби вирішив захопити автобус.

За півгодини, коли автобус зупинився біля міжнародного терміналу аеропорту, в"язня схопили співробітники правоохоронних органів.

Ніхто з пасажирів автобуса не постраждав, жінці–водієві автобуса була надана психологічна консультативна допомога, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Новозеландський божевільний захопив туристичний автобус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі