субота, 29 березня 2008 12:34

Новозеландець заявив в поліцію, що його згвалтував вомбат

Житель Нової Зеландії, який заявив, що його згвалтувала сумчаста тварина, - вомбат і від цього він заговорив по-австралійськи, був визнаний винним в хуліганстві.

48-річний Артур Кредок з міста Мотуека на Південному острові минулого місяця подзвонив в поліцію і поскаржився, що його на даний час гвалтує вомбат і йому терміново потрібна допомога.

Через деякий час Кредок, садівник за професією, передзвонив і сказав поліцейським, що з ним все гаразд. "Я відкликаю свою заяву про згвалтування вомбатом, тому що він перестав. Хоча я почав говорити по-австралійськи, зі мною все гаразд. І дупа зовсім не болить", - заявив він.

Днями в суді Кредок визнав себе винним в телефонному хуліганстві і був засуджений до 75 годин громадських робіт. Прокурор заявив, що Кредок страждає алкоголізмом. Суддя попередив чоловіка, щоб він більше так не поступав.

Довідка: Вомбати мешкають в Австралії і в Новій Зеландії не зустрічаються. Хоча вони за розмірами відповідають невеликій свині, небезпеку для людей вони не становлять, повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Новозеландець заявив в поліцію, що його згвалтував вомбат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі