понеділок, 07 квітня 2008 10:58

Новозеландця можуть ув"язнити на 5 років за "побиття" підлітка їжачком

Жителю Нової Зеландії загрожує п"ять років в"язниці за те, що він завдав підліткові травм, кинувши в нього їжачка.

Це сталося в місті Вакатан на острові Північний ще 9 лютого. За даними поліції, 27-річний Уїльям Сінгаларг схопив їжака і кинув його в 15-річного хлопця.

За словами представника поліції Брюса Дженкинса, їжачок влучив потерпілому в ногу, "на ній залишився великий червоний слід від удару і декілька слідів від уколів".

Також він додав, що травма виявилася несерйозною і медична допомога підлітку не знадобилась.

Проте чоловіка заарештували. Його звинуватили в нападі із застосуванням зброї, "а саме їжака".

Повідомляється, що перші судові слухання у цій справі вже відбулися, наступне засідання призначене на 17 квітня.

Адвокат обвинуваченого заявив, що його підзахисний наполягатиме на своїй невинності. Якщо ж провина Сінгаларга буде доведена, він може бути засуджений до п"яти років тюремного ув"язнення.

Тим часом представник поліції визнав, що це вельми незвичайний випадок. "Людям часто висувають звинувачення в тому, що вони кидають в інших людей будьсь предмети", - сказав Дженкінс. Але щоб як засіб нападу використовували їжака, "це рідкість", додав він.

Поки не відомо, чи звинуватять Сінгаларгу в жорстокому поводженні з тваринами. За даними місцевих ЗМІ, їжак був мертвий, коли поліція забирала його як речовий доказ. Проте точно не відомо, чи був їжак живий, коли чоловік кидав його в хлопця, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Новозеландця можуть ув"язнити на 5 років за "побиття" підлітка їжачком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі