вівторок, 28 грудня 2010 12:54

Новонароджена онука голови Верховного суду у лікарні під крапельницею

Новонароджена онука голови Верховного суду у лікарні під крапельницею

Новонароджена онука голови Верховного суду Василя Онопенка досі перебуває в лікарні "Охмадит" під крапельницею.

Про це він розповів під час презентації книги "Мені судилося".

"У матері не стало молока. Це, звісно, відобразилося на дитині, але лікарі кажуть, що все буде добре. Він каже, що дитину планують назвати Марією- Анною. Вона народилася вагою у 4 кілограми та зростом 56 сантиметрів.

"У роддомі її одразу назвали моделлю. До того ж маля має чорне волосся, чорні вії та брови. Євген Корнійчук (зять Онопенка, екс - перший заступник міністра юстиції - ред.) був присутній під час пологів. Він дуже зрадів. Того ж дня його викликали на допит. Були різні варіанти, але він вирішив піти бо не відчував за собою провини, але звідти він не прийшов. Там його і затримали", - зазначив голова Верховного суду.

Нагадаємо, що 22 грудня екс-першого заступника міністра юстиції Євгена Корнійчука було затримано. За інформацією ЗМІ, його звинувачують у тому, що він, перебуваючи на посаді першого заступника міністра юстиції, підписав лист, яким дозволив проведення конкурсу на юридичне обслуговування "Нафтогазу" в одного виконавця.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Новонароджена онука голови Верховного суду у лікарні під крапельницею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі