понеділок, 22 жовтня 2007 19:02

Новий керівник "Дніпрогазу" потрапив в ДТП

Виконуючий обов"язки генерального директора підприємства по газопостачанню і газифікації ВАТ "Днепрогаз" Сергій Корнійчук в понеділок вранці по дорозі на роботу поблизу с. Богуслав (Павлоградський р-н Дніпропетровської обл.) потрапив в дорожньо-транспортну пригоду.

Як повідомили в Павлоградському районному відділенні УМВС України в Дніпропетровській області пригода сталась з вини водія машини, що йшла попереду, який не впорався з управлінням, внаслідок чого його автомобіль занесло, і він перегородив дорогу.

Корнійчук, який у момент ДТП знаходився в машині як пасажир, в результаті аварії отримав струс мозку, вивих щелепи і перелом руки. Після того, як в лікарні йому була надана медична допомога, він відправився до Дніпропетровська на прибулому за ним автомобілі.

Представник ТОВ "ГАЗЭКС-Україна" (Київ), яке керує "Дніпрогазом", підтвердив інформацію про ДТП, а також уточнив, що Корнійчук, не дивлячись на отримані травми, продовжує керувати діяльністю місьгазу.

Корнійчук, який також є генеральним директором підприємства по газопостачанню і газифікації ВАТ "Донецькміськгаз", був призначений в.о. генерального директора "Дніпрогазу" минулого тижня, після того, як керівник цього міськгазу Ігор Іванков був затриманий правоохоронними органами.

13 жовтня 2007 року в Дніпропетровську в 10-поверховому житловому будинку стався вибух природного газу, в результаті якого, за останніми даними, загинули 23 людини, а також були пошкоджені розташовані поблизу будівлі і споруди, повідомляє "Інтерфакс Україна".

Зараз ви читаєте новину «Новий керівник "Дніпрогазу" потрапив в ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі