пʼятниця, 23 березня 2007 09:38

Новий інтернет-ресурс запропонує безкоштовне кіно

Компанії News Corp. і NBC Universal оголосили про плани зі створення власного онлайн-відеосервісу. На думку творців поки не названого сервісу, їхнє дітище зможе скласти серйозну конкуренцію відеоресурсам Google та YouTube.

На сторінках сервісу, що розробляється, розміщуватимуться не короткі ролики (завдовжки до 10 хвилин), як на YouTube, а цілі телевізійні шоу і навіть кінофільми великої тривалості. Так, розробники пообіцяли викласти в Мережі серії "Сімпсонів", а також блокбастери "Диявол носить Prada" і "Борат".

За наявними даними, доступ до розміщеного на новому сайті контенту буде безкоштовним. Прибуток NBC і News Corp. отримуватимуть за рахунок розміщення реклами. Причому ролики будуть розміщені не тільки на сторінках сервісу, але й на сайтах Yahoo! і MySpace. Запуск потенційного конкурента YouTube намічений на літо 2007 року, повідомляє, посилаючись на Reuters, Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Новий інтернет-ресурс запропонує безкоштовне кіно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі