понеділок, 05 травня 2008 08:58

Новий автомобільний міст через Дніпро обіцяють відкрити у 2010 році

Новий автомобільний міст через Дніпро обіцяють відкрити у 2010 році
Серед проблем столиці найперша – транспортна. Перевантаженість магістралей призводить до постійних заторів, що псують життя і киянам, і гостям міста. Надзвичайно важливими є мости через Дніпро.

Півтора мільйона киян, які мешкають на лівому березі, вже за два роки почуватимуть себе повноцінними мешканцями столиці. Адже зможуть добиратися до центру за 25 хвилин замість нинішніх двох годин – завдяки здачі нового Подільсько-Воскресенського мосту.

Принаймні у цьому запевняє столична влада, адже нині будівництво мостового переходу триває цілодобово. Лише цьогоріч з міського бюджету виділено 885 мільйонів гривень, а загальна вартість проекту – п"ять мільярдів. Якщо будівельники витримають заданий темп, 2010 року найбільшим у столиці семикілометровим мостом відкриють автомобільний рух із Троєщини і Воскресенки на Поділ. А ще за рік пустять метро, повідомляє ICTV.

Зараз ви читаєте новину «Новий автомобільний міст через Дніпро обіцяють відкрити у 2010 році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі