пʼятниця, 19 жовтня 2007 10:56

Новий альбом Земфіри вийде в Україні наприкінці жовтня

Новий альбом Земфіри "Спасибо", випущений на початку жовтня у Росії, незабаром отримає офіційний реліз в Україні. Очікується, що пластинка з"явиться в музичних магазинах країни 23 жовтня.

До п"ятого альбому Земфіри увійшло 12 нових пісень, записаних у Лондоні і зведених у Москві.

"Цей альбом - віддзеркалення мене сьогоднішньої, - відзначила співачка. - Мені стукнуло тридцять, в результаті деяких внутрішніх вирувань я багато що зрозуміла... Альбом дуже позитивний. Якщо Вендета була неспокійною, я щось шукала, то тут - знайшла. Взаємозв"язок між цими альбомами - як між альбомами Queen A Day At The Races і A Night At The Opera. Період нерозуміння - період розуміння".

Трек-лист альбому: В метро, Воскресенье, Дом, Мы разбиваемся, Мальчик, Господа, Я полюбила вас, Возьми меня, Когда снег начнется, 1000 лет, Сон, Спасибо.

Нагадаємо, що презентація пластинки "Спасибо" відбулася на московському Винзаводі 27 вересня. Проте альбом потрапив в Інтернет ще за два дні до виходу, повідомляє Корреспондент.net.

Зараз ви читаєте новину «Новий альбом Земфіри вийде в Україні наприкінці жовтня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі