вівторок, 29 травня 2007 19:22

Нові секс-ляльки на дотик, мов живі (ФОТО)

Японець Хідео Тсучіа заснував компанію "Орієнт Індастріз" вісім років тому. Компанія випускала протези. З першого погляду їх не можна було відрізнити від справжніх кінцівок.

Потім Тсучіа зрозумів, що медичної техніки в Японії вистачає, і вирішив зайнятися виробництвом високоякісних секс-ляльок.

На відміну від звичайних гумових жінок, вироби "Орієнт Індастріз" дуже схожі на справжніх дівчат. Кожна має ім"я та свою історію. Шкіру іграшок роблять з латексу. Всередині вони мають металеві скелети. Груди ляльок набивають силіконом, а волосся приклеюють справжнє — людське. Важать секс-іграшки від 12 до 24 кг.

Кожну ляльку роблять на замовлення вручну декілька місяців. Базова модель коштує близько $1 тис. Замовник може обрати одяг, тип фігури, колір очей, розмір грудей, довжину волосся. Тоді вартість може сягати $5 тис.

Зараз ляльки продаються тільки в Японії. Недавно Тсучіа вирішив зробити виставку своїх творінь, яких називає дочками. Він обрав 20 найкращих і представив публіці у Токіо. На експозицію шикувалися черги.

Тсучіа дозволяв будь-кому фотографувати іграшки. Однак після того, як знімки з"явилися в Інтернеті на порносайтах, заборонив.

— Мої ляльки — не порнографія. Це витвори мистецтва. Сподіваюся, ті, кому дісталися мої дівчата, розуміють це, — підкреслив власник "Орієнт Індастріз".


Латексна лялька для сексу, названа "Koyuki", лежить на ліжку в демонстраційній залі підприємства Східна Промисловість в Токіо, травень, 2007 року.


Підприємство Східна Промисловість робить статеві ляльки на замовлення з різними параметрами тіл, облич і зачісок, вартість яких від 140,000 ієн ($1,150) для основної моделі, до 650,000 ієни ($5,400) для моделей з реалістичною латексною шкірою і внутрішніми металевими скелетами, повідомляє Рейтер.

Фото Рейтер.

Зараз ви читаєте новину «Нові секс-ляльки на дотик, мов живі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі