вівторок, 02 вересня 2008 14:26

Нові проїзні в київському метро з"являться за тиждень

З 8 вересня у київському метрополітені, паралельно з існуючими, запроваджуються в обіг проїзні квитки на основі безконтактних карток (БК).

Як повідомляє прес-служба комунального підприємства (КП) "Київський метрополітен", проїзні квитки розраховано на 30 календарних днів, починаючи від дати першого проходу через автоматичний контрольний пункт, а не від дати купівлі квитка.

Уведення проїзних БК здійснюється під час проведення III етапу із запровадження автоматизованої системи проходу пасажирів (АСПП) у метрополітені. Наразі у столичній підземці вже емітовано 28 тис. 414 БК, а також проводиться технічне навчання персоналу станцій щодо запису на БК нового різновиду проїзного квитка.

Рідерами БК обладнано 80% автоматичних контрольних пунктів (АКП). До кінця року планується обладнати всі АКП. Працівники комерційної служби метрополітену та ТОВ "Кард-Системс" наразі здійснюють випробування нового проїзного квитка, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ

Зараз ви читаєте новину «Нові проїзні в київському метро з"являться за тиждень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі