понеділок, 02 червня 2008 11:13

Нові фото першого в світі вагітного чоловіка в голому вигляді (ФОТО)

За 4 тижні до пологів перший в світі вагітний чоловік позує голим перед фотографам і опубліковує свої дитячі та юнацькі фотографії. Тоді, будучи красивою дівчинкою на ім"я Трейсі Лагондіно, він навіть брав участь в конкурсі краси "Юна Міс Гаваї".

В ексклюзивному інтерв"ю журналу News of the World перший тато-транссексуал і його дружина Ненсі розповіли про своє сімейне щастя і про підготовку до знаменної події. Крім того, пара зробила сенсаційну заяву - вони готові народити ще декілька дітей.

Ненсі і Томас вже навіть підібрали ім"я своєї майбутньої дочки, проте не хочуть відкривати його до народження. "Всі люди, які знають і люблять нас, - наші родичі і друзі - незвичайно нас підтримують", - заявляє Ненсі.

Нагадаємо, що Томас Біті з"явився на світ жінкою на ім"я Трейсі Лагондіно. В юнацькі роки він навіть брав участь в конкурсі краси "Юна Міс Гаваї". Проте десять років тому йому зробили часткову операцію по зміні статі: видалили груди і ввели гормони. Але жіночі репродуктивні органи у Томаса збереглися, тому він і його 45-річна дружина Ненсі, у якої видалена матка, змогли завести дитину. Він перестав робити ін"єкції гормональних препаратів, і у "нього" знову почалися місячні.

Отже Томас, запліднений спермою анонімного донора, повинен народити дівчинку вже 3 липня шляхом операції кесаревого розтину.

"Насправді, коли я зрозумів, що завагітнів, я відразу поліз в інтернет, щоб дізнатися, як всі жінки переносять ці болі при вагітності, - поділився Томас, - проте у мене не було ніякого болю- все пройшло на подив легкого".

34-річний Томас навіть попозував голим для фотографів. Його вражаюча фотосесія, опублікована в журналі показує, як проходить його вагітність. На фотографіях видно, що Томас поводиться як звичайний чоловік: він щодня голиться, годує домашніх папуг. А ось він приймає ванну, лежачи в бульбашках і дивлячись на свій живіт.


На кількох фотознімках він дуже ніжно позує з Ненсі, сміливо демонструючи явні шрами після операції з видалення грудей, а також яскраві пігментні смужки на животі. У їхньому старому фотоальбомі є також фотографії найщасливішого дня в їхньому житті, коли в 2003 році, через 5 років після знайомства до Гонолулу, вони одружилися.

Томас не скаржиться на те, що став жінкою. Більш того, не дивлячись на свої жіночі статеві органи він стверджує, що у них з Ненсі повноцінні сексуальні відносини. ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «Нові фото першого в світі вагітного чоловіка в голому вигляді (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі