пʼятниця, 18 травня 2007 17:22

Нове реаліті-шоу: 40 дітей залишать самих в місті-примарі

Американський телеканал CBS запускає нове реаліті-шоу, учасниками якого стануть діти. Канал відібрав 40 дітей у віком від 8 до 15 років, які будуть самі 40 днів в місті-примарі штату Нью-Мексіко.

Дітей зберуть в Бонанца-сіті, шахтарському містечку в горах Лос-Церіллос, де в 1880-1885 роках жили сотні дві старателів, що добували срібло, цинк та свинець. Місто померло, і, за словами тих, хто там побував, сьогодні від нього залишилися тільки не чіткі контури фундаментів плавильної фабрики.

Завдання, яке CBS ставить перед дітьми, - побачити, чи будуть вони успішнішими в створенні функціонуючого суспільства, ніж ті, хто створив місто давним-давно. Вони виберуть чотирьох лідерів, які будуть ними керувати, встановлять час підйому і відбою.

CBS стверджує, що сенс серіалу в тому, щоб побачити, чи зможуть "діти перетворитися на згуртовану одиницю або піддадуться спокусам дитинства, що приведе до цілодобового хаосу".

Залишається тільки сподіватися, що все не закінчиться так, як в книзі Уїльяма Голдінга "Повелитель мух", за яку автор отримав Нобелівську премію по літературі. У "Повелителеві мух" дітьми, що потрапили на безлюдний острів без дорослих, поступово оволодівають самі примітивні інстинкти. "Бий свиню! Глотку ріж! Випусти кров!" - виспівують вони в знаменитому епізоді, відтвореному в однойменному фільмі Пітера Брука 1963 року. У кульмінації косоокого Хрюшу, останню надію цивілізації серед них, вбивають, повідомляє NEWSru.




Зараз ви читаєте новину «Нове реаліті-шоу: 40 дітей залишать самих в місті-примарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі