Ексклюзиви
понеділок, 24 листопада 2008 16:52

No Doubt повертається на сцену

Наступного року музиканти група No Doubt мають намір провести концертне турне, під час якого збираються представити слухачам частину свіжого матеріалу, підготовленого для включення в свій новий студійний альбом, перший за сім років мовчання.

"Я скучив за концертами", - пише гітарист Том Дюмон на офіційному сайті No Doubt. - "Напевно, наступного року ми таки виберемося в невелике турне".

"Мені особисто дуже хотілося б знову вийти з друзями на сцену. Візьмемо всіх наших дітей та няньок, зберемо валізи. Думаю, ця поїздка надихне нашу музу та допоможе нам скласти купу чудових нових пісень", - говорить вокалістка Гвен Стефані.

Нагадаємо, що останній на сьогодні студійний альбом No Doubt "Rock Steady" вийшов в 2001 році, а останній спільний виступ команди датується 2004.

За подальші декілька років Гвен Стефані встигла випустити два сольні альбоми.

На початку цього року музиканти повідомили, що знаходяться в студії, де працюють над послідовником "Rock Steady", повідомляє Сегодня.

Зараз ви читаєте новину «No Doubt повертається на сцену». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути