четвер, 19 червня 2008 18:09

Ніжинські ветерани збирають гроші на благоустрій кладовищ

У Ніжині на Чернігівщині міськвиконком попросив городян перерахувати одноденні зарплати на будівництво під"їзних доріг до кладовищ, ремонт парканів, облаштування територій. За місяць зібрали 80 тис. грн.

— Першою звернулася до ніжинців рада ветеранів міста, — розповідає голова організації 78-річний Михайло Кондратьєв. — Потім нас підтримали міський голова та виконком. У Ніжині сім кладовищ. До нових важко добратися, особливо навесні та восени. Ґрунтові дороги дощі перетворюють на багно. Треба залатати діряві паркани, упорядкувати бездоглядні та братські могили. Рада ветеранів відкрила спеціальний рахунок для пожертвувань.

Міжрайонна лікарня перерахувала 30 тис. грн, пологовий будинок — 6 тис. Допомагають освітяни, держслужбовці. Дещо перераховують дрібні та середні підприємці. Колишній народний депутат України Герман Асєєв зі своєї пенсії пожертвував 200 грн.

— Плануємо зібрати півмільйона, — каже Кондратьєв. — Великі підприємства, на які ми розраховували, грошей жаліють.

Зараз ви читаєте новину «Ніжинські ветерани збирають гроші на благоустрій кладовищ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі