понеділок, 06 серпня 2007 14:00

Німкені видалили з голови олівець, з яким вона прожила 55 років (ФОТО)

У Німеччині 59-річній жінці під час складної операції видалили з голови восьмисантиметровий олівець, з яким вона прожила 55 років.

Коли Маргарет Вагнер було чотири роки, вона впала, тримаючи в руках олівець. Маргарет - дружина відомого німецького тренера з боксу Уллі Вегнера. "Олівець пройшов крізь шкіру в щоці й зник у голові. Було нестерпно боляче", - розповіла Маргарет.


На щастя, предмет не зачепив життєво важливих органів. Він пройшов лише в міліметрі від аорти і зорового нерва. Проте у той час лікарі не наважилися робити операцію. У результаті жінці все життя довелося мучитися головними болями і носовими кровотечами. Лише зараз рівень медицини дозволив видалити чужорідне тіло, але не повністю.

У ході операції, проведеної в одній з приватних берлінських клінік, велику частину олівця витягнули, але двосантиметровий фрагмент настільки міцно вріс, що видалити його вже не видається можливим.

Уллі Вегнер сподівається, що дружина вже 18 серпня зможе прийти на бій його підопічного Артура Абрахама в Берліні, повідомляє газета Bild.

Зараз ви читаєте новину «Німкені видалили з голови олівець, з яким вона прожила 55 років (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі