середа, 30 липня 2008 11:14

Німецька сім"я їздить по магазинах на танку (ФОТО)

Німецька сім"я Шонайх їздить за покупками на легкому танку на колісному ходу британського виробництва. Засіб пересування обладнаний 30-міліметровою неробочою гарматою, покритий захисними пластинами завтовшки майже в 8 сантиметрів і приводиться в рух 4,2-літровим двигуном в 200 кінських сил. Про це повідомляє РІА "Новости".

"Ми користуємося танком для поїздок по магазинах і прогулянок", - говорить глава сімейства Іоахим Шонайх. До речі, на прогулянку він бере і свого 2-річного сина Пауля - спеціально для нього в танку Fox встановлено дитяче сидіння.

За словами німців, вони дуже задоволені своїм транспортним засобом. Проте, признається Іоахим Шойнах, танк не дуже зручно паркувати: "Трохи важко буває знайти місце для парковки. Але ми маємо незаперечну перевагу на будь-якому перехресті", - говорить він.

Серйозним недоліком броньованого сімейного транспорту є велика витрата палива - 50 літрів на 100 кілометрів, але, як говорить щасливий власник танка, це того варте.

До речі, свій танк є і у губернатора Каліфорнії Арнольда Шварценеггера. Він керував цим танком M47 під час служби в австрійській армії, потім викупив його, а в 2000 році віддав музею в штаті Огайо. Там машина знаходилася протягом 8 років, але в лютому цього року його переправили до Каліфорнії.

Зараз ви читаєте новину «Німецька сім"я їздить по магазинах на танку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі