вівторок, 06 травня 2008 08:20

Німецька сім"я тримала в морозилці трупи трьох немовлят

У одному з підвалів в місті Венден на заході Німеччині в морозильній камері були знайдені тіла трьох новонароджених. Про страшну знахідку поліції розповів один з членів сім"ї.

У зв"язку з розслідуванням цієї справи арештована жінка, ймовірно мати немовлят.

Тіла були знайдені пізно увечері в неділю під час обшуку в будинку, де, за словами представників влади, жила пара з трьома дітьми у віці від 18 до 24 років.

Немовлята померли незабаром після народження. Їх виявили в підвальній морозильній камері загорнутими в поліетиленові мішки. Діти не були мертвонародженими, але причини їхньої смерті та їхній вік поліція не розголошує.

Це не перший подібний випадок в Німеччині. У грудні минулого року на сході країни, в місті Плауен, поліція виявила третій труп дівчинки-немовляти, загорнутий в поліетиленовий пакет. Раніше у квартирі 28-річної жінки, яка була арештована за підозрою у вбивстві, були знайдені тіла двох інших дівчаток - одне у валізі, інше в морозилці.

Два роки тому в місті Бремен на півночі країни в холодильнику, в квартирі двох наркоманів було виявлено тіло їх дитини.

У 2006 році мешканка східної Німеччини була засуджена до 15 років позбавлення волі за вбивство своїх вісьмох дітей, повідомляє Би-Би-Си.

Зараз ви читаєте новину «Німецька сім"я тримала в морозилці трупи трьох немовлят». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі