вівторок, 29 січня 2008 20:05

Німцям пропонують політати голяка

Туроператор зі Східної Німеччини вирішив привабити клієнтів досить-таки оригінальним способом. Охочим пропонують полетіти голяком на спецрейсі з міста Ерфурт на острови в Балтійському морі.

Організатор екстравагантного рейса компанія Ossiurlaub планує 5 липня цього року переправити 50 нудистів на острови і назад лишень за 499 євро.

"Цю ідею нам запропонували асоціації нудистів, - розповідає глава компанії Енріко Гесс. - Ми призначили цей рейс як пробний, але якщо все вдасться, ми плануємо організувати інші нудистські рейси, в інших напрямах".

Організатори попереджають, що роздягтися пасажири зможуть тільки після того, як піднімуться на борт. "З міркувань безпеки" на борту все-таки залишаться одягнені люди: пілот і екіпаж літака.

Гесс пояснює, що в колишній НДР "нудизм був улюбленим способом проводити кращі тижні року". Компанія вирішила урізноманітнити старі традиції - і запропонувала політати в оголеному вигляді.

Квитки на рейс можна резервувати починаючи з 1 лютого, повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Німцям пропонують політати голяка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі