субота, 06 березня 2010 13:29

Німці визнали Леді Гагу кращою виконавицею року

Німці визнали Леді Гагу кращою виконавицею року
Американська поп-співачка Леді Гага вкотре отримала престижну премію. Цього разу епатажна співачка стала головним тріумфатором національної музичної премії Німеччини ECHO Awards 2010. Церемонія нагородження лауреатів пройшла в Берліні в ніч на 5 березня.

Співачка, не присутня на ECHO Awards, здобула три нагороди в номінаціях "Краща міжнародна виконавиця", "Найкращий міжнародний дебют" і "Хіт року" ( "Poker Face"). Як відзначає Deutsche Welle, в суперечці за титул кращої співачки Леді Гага змогла обійти Бейонсе, Вітні Х"юстон і Пінк.

Кращий міжнародним виконавцем був визнаний Роббі Вільямс, який випередив Марка Нопфлера, Девід Гетта і Брюса Спрінгстіна. Нагороду вручив співаку знаменитий німецький голкіпер Олівер Канн.

Всього на церемонії були вручені 20 нагород у різних номінаціях. Кращою міжнародної поп-групою були визнані Depeche Mode. Green Day перемогли в номінації "Краща міжнародна рок-група". У національних номінаціях перемогли Rammstein, Хав"єр Найду, Кассандра Стін, Silbermond, The Baseballs та інші. Альбомом року був названий диск "Stadtaffe" Пітера Фокса. Почесну премію за внесок у музику отримав Пітер Маффей.

Вручення премії Німецької академії звукозапису (Deutsche Phono-Akademie) ECHO проводиться щорічно у березні та жовтні. Навесні нагороди вручаються поп-і рок-музикантам, а восени - виконавцям класичної музики. Переможець у кожній номінації визначається за кількістю продажів музичних альбомів у рік.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Німці визнали Леді Гагу кращою виконавицею року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі