вівторок, 18 грудня 2007 16:02

Ніколя Саркозі запропонував руку і серце співачці Карлі Бруні

Ніколя Саркозі запропонував руку і серце співачці Карлі Бруні
"Я дуже щаслива за свою дочку, мені дуже приємно бачити її такою сяючою і закоханою", - такими словами в італійській газеті La Stampa Маріза Бруні Тедескі фактично підтвердила те, про що в останні дні говорить увесь світ - роман її доньки з президентом Франції Ніколя Саркозі. А обізнані джерела додають масла у вогонь, кажучи, що президент вже нібито зробив їй пропозицію.

День, проведений парочкою в паризькому "Діснейленді" не був звичайним: Саркозі запропонував їй руку і серце і тепер у Карли є час до січня, щоб дати відповідь.

40-річна колишня модель, а нині співачка, один раз була заміжньою. Минулого року вона розвелася в Рафаелем Ентховеном, від якого народила сина Ауреліано.

Пристрасть між уродженкою Італії і президентом спалахнула в один з вечорів в будинку у відомого французького рекламщика Жака Сегела.

Як розповідає її подруга, вона його попросту спокусила. А через декілька днів вона вже гуляла з Саркозі Версалем.

"Все це правда. Вони разом вже приблизно місяць", - наводить слова Бруні один її знайомий.

Мати Бруні могла б розповісти більше про роман своєї дочки, але уточнює: "Не примушуйте мене нічого розповідати. Я не можу. Я обіцяла мовчати на цю тему. Ми, матері, завжди дуже багато базікаємо".

Тим часом, коментуючи останні події в особистому житті Саркозі, оглядач газети La Stampa пише, що "операція під кодовою назвою "Карла Бруні", схоже, була ретельно спланована. З часом дивовижним чином росте число фотографій, підтверджуючих цей зв"язок, який дійсно не приховується.

Складається враження, що протягом останніх тижнів всі збирали архів даних про двох закоханих: чорно-білі і кольорові, в Євродіснейленді і у Версалі, розмиті і професійні, з ближніми і дальніми планами, з Мишеням і з платанами в Люксембурзькому саду, завжди позують і всміхнені.

Головний редактор журналу Point de Vue обурюється: "До чого тут папарацці! В даному випадку зробити ці фото запропонували головні дійові особи, вони їм потрібні, а нас, представників популярних видань, просто використовували, щоб представити інформацію".

Зараз всі перебувають в очікуванні наступних кроків: офіційне представлення повинне відбутися в Єлисейському палаці на Новий рік. Саркозі організував свято, яке різко відрізнятиметься від бюрократичних ритуалів епохи Ширака. Newsland.

Зараз ви читаєте новину «Ніколя Саркозі запропонував руку і серце співачці Карлі Бруні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі